0,00 €

Μυθιστόρημα

ΚΑΘΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Τιμή12,00

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Τιμή10

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΑΡΙΩΝ

PDFEmail
Διάσταση 14x21
Μυθιστόρημα
Σελίδες 518
Kapetan PinalasExTELIKO

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΑΡΙΩΝ

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής
Βασική τιμή με ΦΠΑ
Τιμή με έκπτωση14,00 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 14,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ 14,00 €
Εκπτωση
ποσό ΦΠΑ
Περιγραφή

Ο Αχιλλέας Γεωργαλάς, ναυτικός από το 1955, αποφασίζει να ανασύρει τις μνήμες και τα αισθήματά του από τη ζωή του μέσα στα καράβια, μια ζωή που αποδεικνύεται πάντα γοητευτική, έντονη και περιπετειώδης.

Τον ακολουθούμε μέσα από τα μπάρκα του σε τρία καράβια, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε ηπείρους, ανθρώπους, λαούς και περιπέτειες. Αυτό που ξετυλίγεται μπροστά στον αναγνώστη είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει κυριολεκτικά απ΄ όλα: τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Κούβα, την Αργεντινή, την Αφρική και την Ευρώπη, περιθωριακούς τύπους που καταφεύγουν για τους δικούς τους λόγους στη ναυτική εργασία, καμπαρέ, καζίνο και κυνήγι της ηδονής, απατεώνες, παρανόμους, λαθρεμπόριο και ζωή στο ξυράφι. Υπάρχουν ακόμα: ένας μεγάλος έρωτας, ένας μυστηριώδης μαύρος νεκρός (που μπορεί και να είναι και βρυκόλακας), αλλά και ένα φορτίο χρυσού που ίσως βρίσκεται μέσα στο πλοίο και που ο ήρωας του βιβλίου προσπαθεί εναγωνίως να το ανακαλύψει.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις θάλασσες και στις χώρες του κόσμου μέσα από τη ναυτική ζωή, γεμάτο χιούμορ και συναίσθημα, γραμμένο με ζωντανό, άμεσο και βιωματικό τρόπο.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.